Leer alles over social media

en steun Hellendoorn Open Air!

Kom naar de social media avond en steun Hellendoorn Open Air!

Voor bedrijven in de regio organiseren wij in samenwerking met Moddit een social media avond. De avond kost €100 en bij deelname bent u automatisch Vriend van Hellendoorn Open Air.

Het zakelijk inzetten van social media biedt enorme kansen, zoals meer binding met bestaande klanten, werken aan uw imago en het bereiken van nieuwe klanten. Er zijn genoeg redenen om social media in te zetten. Maar welke media zet u nou in? Wat moet u communiceren en hoe zet u het effectief in? Deze avond leert u de belangrijkste do’s en don’ts. Daarnaast ontvangt u een gratis Quickscan van uw website. Moddit zal uw website controleren om te kijken wat er beter kan. Hierbij wordt gekeken naar technische aspecten, design en de kwaliteit van de content.

Bij deelname bent u automatisch ‘Vriend van Hellendoorn Open Air’ en zo steunt u ons! Het volledige bedrag gaat naar de stichting. Uw bedrijfslogo wordt getoond op een groot scherm tijdens het Hellendoorn Open Air festival en op de website www.hellendoornopenair.nl met een link naar uw website.

Waar en wanneer?

Woensdag 25 april | Aanvang 19.30 uur Moddit, Marie Curiestraat 2, 7442 DP Nijverdal

Kosten

Voor deze avond vragen wij een bijdrage van €100,-. Dit bedrag gaat volledig naar de stichting.

Een echte social media expert worden?

Volg dan de uitgebreide interactieve training bij Moddit!

Wilt u de social media expert worden binnen uw organisatie? Volg dan de uitgebreide interactieve training bij Moddit. In 4 sessies werken we aan een social mediastrategie, kijken we samen naar geschikte content en zorgen we ervoor dat u alles weet om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Samen maken we het verschil! De kosten voor de uitgebreide social mediatraining zijn €750,-. Per aanmelding schenkt Moddit €300,- aan Hellendoorn Open Air.

Aanmelden

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×